Seful Politiei de Frontiera urmeaza sa fie demis dupa ce Catalin Chereches a fugit din Romania – SUR...


Seful Politiei de Frontiera, Victor Stefan Ivascu, va fi inlocuit din functie dupa ce primarul de Baia Mare, Catalin Chereches, a trecut ilegal frontiera, au declarat sambata, 25 noiembrie, surse guvernamentale pentru Libertatea.


Ministrul de interne, Catalin Predoiu, este asteptat sa faca anuntul duminica, 26 noiembrie, au precizat sursele citate.


Catalin Chereches, condamnat definitiv vineri, 24 noiembrie, la& cinci ani de inchisoare& de Curtea de Apel Cluj, a plecat din tara in acea dimineata, intrand in Ungaria pe la vama Petea, din judetul Satu Mare, cu cartea de identitate a unei rude,& a anuntat& sambata dimineata, 25 noiembrie, Politia de Frontiera. Chereches a fost dat in urmarire si a fost emis mandat european de arestare.


Libertatea a publicat primele imagini video cu momentul in care Chereches iese din tara.


Primarul din Baia Mare a fost trimis in judecata de& DNA& in mai 2016, pentru luare de mita in forma continuata, fiind acuzat de anchetatori ca, in calitate de primar si ordonator principal de credite pentru sustinerea financiara a Asociatiei Club Sportiv Fotbal Club Municipal Baia Mare, ,,a pretins si primit de la o persoana din conducerea clubului, atat in mod direct, cat si prin intermediar, suma totala de 70.000 lei".


Comments