"Suntem disperati sa jucam, sa devenim campioni pe teren", anunta Jurgen Klopp. Premier League se reia pe 17 iunie

"Suntem disperati sa jucam, sa devenim

"Suntem disperati sa jucam, sa devenim campioni pe teren", anunta Jurgen Klopp. Premier League se re...


Jurgen Klopp, 52 de ani, antrenorul german al formatiei FC Liverpool anunta ca fotbalistii pe care-i pregateste sunt gata sa joace pentru a castiga "pe teren" un nou titlu in Anglia.


In acest moment, cu 9 etape inainte de finalul Premier League, FC liverpool conduce detasat in clasament, avand 25 de puncte peste cea de-a doua clasata, Manchester United (echipa care are insa un meci mai putin disputat).


"In orice moment s-ar intampla, intr-un stadion gol, bla, bla, bla, cu gandul, rugaciunile si iubirea oamenilor din intreaga lume, pentru mine v ava fi o zi exceptionala. Oricand va fi, speram sa se intample pe Anfield, insa nu stim ce va si si oricum nu e important. Stiu ca putem rezolva situatia la fel de bine in Liverpool", a declarat Jurgen Klopp pentru beIN Sports.


Tehnicianul german a adaugat: "Ne-am dorit sa jucam in orice situatie, iar acum suntem disperati sa jucam, sa devenim campioni pe teren, iar acum se pare ca putem face asta".


Jurgen Klopp crede ca in contextul pandemiei de coronavirus si fotbalul va avea de suferit, insa este optimist.


"Sigur, nu va fi perfect, dar stiam de ceva timp ca nu va fi perfect si acum suntem obisnuiti cu acest gand. Vrem sa luam acest titlu si apoi vom vedea. Cei mai multi oameni de pe aceasta planeta nu au sansa sa devina campioni in Premier League. Pentru noi, se pare ca exista o sansa, asa ca ne vom bucura de ea", a mai precizat Jurgen Klopp.


Pentru a fi sigura de titlul de campioana in Premier League, FC Liverpool trebuie sa mai obtina doua victorii in cele noua partide pe care le mai are de disputat.


Campionatul in Anglia se reia pe 17 iunie cu doua restante Aston Villa - Sheffield United si Manchester City - Arsenal Londra. Etapa a 30-a va avea loc intre19 si 21 iunie.


Comments