TRAGEDIE – Castigator la loto mort intr-un accident cu masina cumparata din premiu

TRAGEDIE – Castigator la loto mort intr-un accident cu masina cumparata din premiu

TRAGEDIE Bărbatul de 62 de ani, care, anul trecut, a câștigat 339.000 de lei după ce a nimerit numerele câștigătoare la Loto 5/40, a murit în spital la Iași, după două săptămâni de chin.

TRAGEDIE Potrivit monitorulbt.ro, pe 8 august, agronomul din Santa Mare fusese implicat într-un accident, tocmai cu mașina pe care o cumpărase din banii câștigați la loto și la care visase ani la rând.

Din motive rămase necunoscute, Gheorghe Ciubotariu a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal într-un microbuz. În urma impactului, a rămas prins între fiarele contorsionate. Scos din autoturism de pompierii de la descarcerare, acesta a fost transportat la Iași, la Clinica de chirurgie toracică, în stare deosebit de gravă.

Deși la Iași medicii l-au operat de urgență, nu au reușit să-l salveze, organismul lui Gheorge Ciubotariu cedând după două săptămâni de luptă.

În urmă cu un an, botoșăneanul spunea pentru „Monitorul de Botoșani” că a avut o viață grea, dar că ajunsese să fie fericit. „Eu sunt la a doua nevastă. Prima soție m-a părăsit, a fugit cu un tractorist. Cu ea am două fete, dintre care una a fost făcută cu altul, am crescut-o, am iubit-o, i-am plătit pensia alimentară până la 17 ani, când am aflat adevărul”, a spus pensionarul.

El a nimerit pe 8 noiembrie numerele extrase la Loto 5/40, după ce a trecut pe bilet datele rudelor sale. Botoșăneanul dorea să investească banii într-o mașină mai bună și în educația nepoților.

sursa info

Comments