Tramvaiul 41, deviat timp de 5 luni pentru

Tramvaiul 41, deviat timp de 5 luni pentru constructia Magistralei 5: Impactul va fi foarte mare

Tramvaiul 41, deviat timp de 5 luni pentru construcția Magistralei 5: Impactul va fi foarte mare
Tramvaiul 41, deviat timp de 5 luni pentru construcția Magistralei 5: Impactul va fi foarte mare

"Linia de tramvai 41 se va devia local, pe o lungime de 100 de metri, înaintea intersecţiei dintre Bulevardul Drumul Taberei şi strada Braşov şi 50 de metri după intersecţie, pe partea stânga în sensul de mers spre pasajul Lujerului, pentru o durată de aproximativ 5 luni", au explicat reprezentanţii Metrorex, într-un răspuns la solicitarea B365.ro.

Cu toate acestea, Metrorex nu a comunicat momentul în care se va pune în practică această deviere. Mai mult, RATB recunoaşte că, oficial, nu s-a luat încă nicio decizie. Nici modul în care se va efectua acest demers nu este cunoscut momentan. Chiar şi aşa, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, consideră că impactul va fi unul foarte mare, ţinând cont de numărul de călători pe care traseul liniei 41 îl are.

"În contextul lucrărilor la metrou din zonă probabil vor interveni modificări asupra traseului liniei 41. Oficial, acum, nu s-a luat nicio decizie. În strategie există și această modificare, având în vedere construcția liniei de metrou. În momentul în care noi primim de la Metrorex o solicitare privind această deviere atunci vă pot oferi mai multe informații. Impactul va fi foarte mare, având în vedere fluxul de călători de pe traseul liniei 41. Cred că va fi reorientat către alte terminale. Nu știu, vor fi două secțiuni. Cred că se vor face bretele pentru Timișoara. Probabil vor fi și niște lucrări de infrastructură suplimentare. Nu mă pot pronunța acum", a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB.

Articole recomandate

Comments