Vica Blochina o critica din nou pe Oana Roman: ,,E mai slaba decat Raluca Badulescu". Cum a reaction...


Vica Blochina o critica din nou pe Oana Roman, dupa ce vedeta s-ar fi editat in niste fotografii si ar fi promovat un ceai de slabit. Fiica lui Petre Roman a venit cu o replica pentru fosta balerina.


Candva, Vica Blochina si Oana Roman au fost bune prietene si obisnuiau sa mearga impreuna chiar si in vacante. Prietenia lor s-a terminat recent, iar de atunci intre cele doua exista un conflict. In trecut, fosta balerina a mai vorbit despre fosta ei prietena si nu a ezitat sa o critice public.


Acum, Oana Roman i-a atras din nou atentia Vicai Blochina, dupa ce vedeta a promovat pe retelele de socializare un ceai pentru slabit si ar fi folosit un program pentru a-si edita fotografiile. Fosta balerina a vrut sa sublinieze faptul ca fiica lui Petre Roman ar incerca sa pacaleasca oamenii cu rezultatele miraculoase ale acestui produs.


,,Doamne, ce escrocherie... Refuz sa cred ca Oana prelucreaza aceste poze. Ma intreb daca chiar a vazut aceste postari. E mai slaba decat Raluca Badulescu. Cine naiba mai crede vreodata in acest produs?! Cei care faceti asemenea trucaje... Asta se numeste escrocherie, duceti populatia in eroare... pacaliti ca sa vindeti", a transmis Vica Blochina, prin intermediul unui mesaj pe pagina sa personala de Instagram, la sectiunea InstaStory, potrivit Click!.Vica Blochina si Oana Roman

VIDEO Vica Blochina o ataca din nou pe Oana Roman, dupa ce au fost bune prietene: ,,Nu fac orice pentru bani"
,,Daca esti intr-un con de umbra si vrei sa apari pe prima pagina a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman"


Reactia blondinei a ajuns imediat si la urechile Oanei Roman, care a tinut sa posteze si ea un mesaj pe retelele de socializare. Vedeta nu a mentionat numele Vicai Blochina, insa reactia ei a venit la scurt timp dupa postarea fostei sale prietene.


,,In Romania, daca esti intr-un con de umbra si vrei sa apari pe prima pagina a ziarelor, spui o mizerie despre Oana Roman si ai gasit varianta sigura ca sa fii din nou in atentia presei. Astept ca cei care apar doar pe carca mea in presa si la tv sa faca ceva cu viata lor, astfel incat sa fie in atentia publicului cu realizari personale", a scris Oana Roman pe Instastory.


,,Ceaiul nu e doctor care iti taie sau pliaza stomacul"


Fosta balerina i-a dat replica vedetei si a aratat urmaritorilor ei unde s-ar fi vazut modificarile in fotografia Oanei Roman. Vica Blochina a spus ca nu este vorba despre ura si ca intelege ca multe persoane folosesc filtre in fotografii, dar oamenii ar trebui sa stie ca un ceai de slabit nu face mari transformari.


,,Nu este despre ura la postarea cu produsul de slabit. Este firesc sa folosesti filtre si lumini si se stie ca ceaiul este un supliment foarte bun, care te ajuta sa elimini apa, si laxativ, dar nu este doctor de bariatrie care iti taie sau pliaza stomacul. Pe bune! Foloseste aplicatia daca vrei, dar nu uita ca nu sunt mii de oameni care chiar te cred si cumpara acest produs, adica ei cheltuie bani, nu primesc! Simti diferenta? Sau poate acest produs este bun si pentru pitici... Ajuta sa creasca la fel ca manile si degetele Oanei din poza. Degetele cresc cu o viteza... Nasul a ramas la locul lui?", i-a raspuns Vica Blochina.


Comments