VIRUS – Anuntul socant de pe Facebook i-a ingrozit pe admiratorii Angelinei Jolie

VIRUS – Anuntul socant de pe Facebook i-a ingrozit pe admiratorii Angelinei Jolie

sursa foto: theguardian.com

VIRUS. Fanii actriței Angelina Jolie au primit joi cea mai tristă veste. Un video postat pe Facebook, intitulat „CNN Video: Angelina Jolie și-a luat rămas bun de la fani și de la Brad Pitt înainte să se sinucidă” i-a șocat pe fanii actriței și s-a viralizat imediat.

VIRUS. Înregistrarea video este însoțită de textul „Acest lucru este într-adevăr trist, nimeni nu merită să moară prin sinucidere.

Dumnezeu va așeza totul în cele din urmă și numai El știe ce este în inima lor. Să te odihnești în Paradis și rugăciuni pentru familia ta. Rămas bun, Jolie”.

În cele din urmă s-a dovedit însă că soția lui Brad Pitt și una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood a devenit și ea victima glumelor macabre de pe facebook ale unui site care și-a făcut un adevărat obicei să publice știri false în care anunță moartea unor actori celebri. Luna trecută, de exemplu, a fost anunțată în același mod și moartea lui Michael Douglas.

Aceste zvonuri sunt lansate de un site suspicios care după ce te face să dai link pe știrea mincionoasă, îi permiți să facă postări pe profilul tău de pe rețeaua de socializare Facebook. Pentru ca știrile lor să pară cât mai reale, membrii site-ului se pare că folosesc doar vedete care au diverse probleme de sănătate sau personale.

Angelina Jolie, actriță, producător și regizor, formează un cuplu cu Brad Pitt din anul 2005, s-au căsătorit în 2014 și au împreună șase copii: trei biologici și trei adoptați, iar în ultima vreme s-a zvonit despre ea și Brad că s-ar afla în pragul divorțului și că actrița ar suferi de depresie.

Sursa info

Comments