Florin Citu, ATAC la PSD: ,,Nu vad un plan pe sanatate! Sustin certificatul verde. Acest val trebuia gestionat altfel"

Florin Citu, ATAC la PSD ,,Nu vad un plan pe

Florin Citu, ATAC la PSD: ,,Nu vad un plan pe sanatate! Sustin certificatul verde. Acest val trebuia...

,,Inteleg ca nu mai intereseaza pe nimeni si faptul ca avem peste 10.000 de cazuri zilnic si aceste cazuri cresc nu reprezinta o problema in acest moment. Pentru mine reprezinta si va spun de ce. 10.000 de persoane infectate inseamna concedii medicale, inseamna un cost pentru economie si societate, care nu este luat in calcul.

Sunt foarte curios daca acesta a fost planul de la bun inceput, sa avem un numar mare de persoane infectate sau nu. Eu nu vad niciun plan care sa reduca numarul de persoane infectate, nu vad un plan care sa creasca numarul de persoane vaccinate, vad doar ca suntem ok si toata lumea incearca sa ignore aceasta problema. Nu o ignor si va spun ca exista un cost foarte mare pentru economie si trebuie gasita o solutie. Sustin certificatul verde. Daca nu exista in coalitie pentru el, atunci trebuie sa ne asumam ca exista alte costuri pentru economie.

Eu raman la opinia mea ca acest val trebuia gestionat altfel, dar este opinia mea de economist si la modul in care este gestionata situatia. Imi aduc aminte ca in vara cand erau 10.000 de persoane eram atacati, acum nu mai este niciun fel de problema", a spus Florin Citu, luni.

Comments